Vastgoedbeleggingen

appartements

 

Investeren om zijn patrimonium te ontwikkelen : De aankoop van een nieuwe woning is een veilige en efficiënte manier om zijn vastgoed op te bouwen.

De investering in bakstenen is zowel concreet als geruststellend, en heeft belangrijke voordelen ten opzichte van investeringen in financiële producten. Bovendien zorgt het in sommige gevallen voor een grote belastingbesparing!

Wij selecteren voor u, in volledige onafhankelijkheid, een betrouwbare investering die een duurzaam inkomen oplevert en die u kan beheren, houden of doorgeven aan uw naasten. We optimaliseren en structureren de verwerving, de financiering, de eigendom en de overdracht ervan. Wij begeleiden u met het beheer en de verhuring van uw woning.


Ontdek de vastgoedprojecten

Op zoek naar een nieuwe woning?

Maisons et appartements

 

Bent u op zoek naar een nieuwe woonplaats die voldoet aan uw verwachtingen en uw gezin?

Samen en in alle sereniteit, denken we na over het type woning dat bij u past en de ligging ervan. We helpen u het pand van uw wensen te vinden: een eigentijdse woning, verbonden en omgeven door groene ruimtes en passend in een zacht en rustig buurtleven met een comfortabele accommodatie, ontworpen om uw om uw dagelijks leven aangenamer te maken.

Het verkoop van onroerend goed

famille déménage

 

Wenst u verhuizen of beschikt u over een woning die u wenst te verkopen omdat deze niet meer aan uw financiële doelstellingen beantwoord?

We verzorgen van de verkoop tegen de beste prijs. Samen,kunnen we ook denken aan de verbouwing van een bestaand pand of de ontwikkeling van een vastgoedproject.

Vastgoed- en maatprojecten

conseil immobilier

 

Vastgoedprojecten, oprichting van vastgoedfondsen, mezzaninefinanciering.

Indien u dat wenst, kunnen wij, in samenwerking met onze partners, specifieke en meer complexe vastgoedprojecten uitvoeren.

Neem contact met ons op om samen uw situatie te bespreken.

Om te bepalen of een samenwerking met ons succesvol kan zijn, nodigen we u uit voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Contacteer ons