Hoe kunnen we u helpen?

Een totaalbeeld is essentieel

Uw patrimonium en inkomsten beschermen

Met een echte check-up van uw overlijdens- en invaliditeitsverzekeringen zorgen wij voor uw gemoedsrust.

Uw levensstandaard veiligstellen

In een wetgevend kader dat continu verandert, waken wij over uw fiscale, burgerrechtelijke en financiële belangen.

Uw investeringsstrategie bepalen

Wat is uw doel? En hoe bereiken we dat doel zonder aan uw gemoedsrust te raken? Onze specialisten in financiële planning adviseren u in alle objectiviteit.

Successieplanning

Samen bepalen welke activa vandaag al deel kunnen uitmaken van een successieplanning. De ouders beschermen en het gezinspatrimonium voor de kinderen veiligstellen.

Bemiddeling en verzoening van familiebelangen

We stellen een begeleiding van het type Family Office voor, waarbij uw financieel adviseur zal optreden als financieel bemiddelaar voor uw familie.
Als echte rechterhand voor uw financiën streven wij naar een vertrouwensrelatie via een generatieoverschrijdende visie. Wellfin beveiligt uw persoonlijke gegevens in een digitale kluis.

De MyWellfin-app

Complexe fiscale transacties

Ons fiscaal departement Wellfisc begeleidt u bij allerlei fiscale opdrachten.

Meer informatie op wellfisc.be

Advies inzake investeringen in onroerend goed

Het aanbod op de vastgoedmarkt is groot. Daarom zoeken wij naar de investering die het best bij u past. Of het nu gaat om een goed dat u zelf gebruikt of om een opbrengsteigendom, wij werken samen met u het meest geschikte financieringsplan uit.

Meer weten

Advies inzake beleggingen & monitoring van uw portefeuille

We gaan samen na of uw beleggingen passen bij uw plannen. We voeren een objectieve analyse uit die rekening houdt met aspecten zoals rendement, beheerskosten en fiscaliteit van uw beleggingen. Vervolgens bepalen we welke beleggingsstrategie bij uw profiel past. Dit alles wordt afgetoetst door kwalitatieve en onafhankelijke beheerders.

Opvolging en overdracht van ondernemingen

Of uw onderneming nu binnen de familie blijft of naar derden gaat, we bestuderen uw mogelijkheden en begeleiden u bij de overdracht.

Thierry – Directeur

« We hadden een plan, maar geen idee hoe we het konden realiseren »

Na een carrière van 25 jaar even uitblazen en tijd nemen om te genieten van wat we hadden opgebouwd. Eventueel een vakantiehuis kopen als dat mogelijk was. Dat is wat we bovenal wilden. Maar met onze grote maandelijkse uitgaven hadden we niet verwacht dat we bovenop ons beroepsinkomen nog andere bronnen van inkomsten konden aanboren. Dankzij Wellfin hebben we een roadmap kunnen uittekenen om ons doel te bereiken.

Jean-Luc – gepensioneerde

« Ik heb me steeds beziggehouden met onze financiën, hoe zal mijn echtgenote zich redden na mijn overlijden? »

Wellfin heeft me geholpen om orde op zaken te stellen en kent nu mijn volledige patrimonium. De belangrijke documenten zitten in mijn digitale kluis. Ik voel opluchting bij het idee dat mijn echtgenote weet wie ze zal moeten contacteren.

Sofie – zelfstandige

« Wat mijn financiën betreft, dacht ik dat ik het nodige deed. Ik was te veel bezig met mijn bedrijf om te beseffen welke fiscale en financiële optimalisaties mogelijk waren voor mij. »

Mijn samenwerking met Wellfin heeft me geholpen om de adviezen van mijn boekhouder en bankier enerzijds af te stemmen met die van mijn notaris anderzijds. Geen van die partijen had een volledig overzicht van mijn situatie, dus wist ik niet welke richting ik uit moest.

Antoine – Arts

« Intussen weet ik welk kapitaal ik moet opbouwen voor een zorgeloos pensioen. »

En ik weet ook hoe en wanneer ik de overdracht van mijn patrimonium naar mijn kinderen moet regelen. Duidelijkheid geeft gemoedsrust!

Neem contact met ons op om samen uw situatie te bespreken.

Om te bepalen of een samenwerking met ons succesvol kan zijn, nodigen we u uit voor een vrijblijvend eerste gesprek.

Contacteer ons